Vilkår og betingelser

På denne siden finner du de generelle vilkårene og betingelsene for alle kjøp og all interaksjon med dette nettstedet.

BESTILLINGER

Når du har foretatt en bestilling på nettsiden vår, mottar du en automatisk generert bestillingsbekreftelse. Dette er en bekreftelse på at vi har mottatt bestillingen din. Vi forbeholder oss retten til å annullere bestillingen din uansett grunn.

Alle prisene på dette nettstedet er inkl. moms.

BETALINGER

Alle betalinger foretas via sikre SSL-forbindelser.

Når du benytter betaling via faktura (KLARNA), mottar du en faktura per e-post eller vanlig post med 14 dagers betalingsfrist.

LEVERING

Leveringstiden vises på hvert enkelt produkt på dette nettstedet. Bestillingen din vil bli sendt i henhold til den lengste leveringstiden på et produkt i bestillingen din.

Vi vil alltid bestrebe oss på å levere til tiden, og hvis det skulle oppstå forsinkelser, vil vi gjøre vårt beste for å holde deg informert. Men vi forbeholder oss retten til å endre en lovet leveringsdato til enhver tid uansett grunn.

RETURRETT

Vi tilbyr 30 dagers returrett gjeldende fra den dagen du mottar bestillingen. Hvis du ønsker å benytte returretten, så følg instruksjonene på denne siden; RETUR

Bemerk at vi ikke godtar pakker som er sendt til et hentested. Enhver slik pakke vil bli returnert for din regning. For å unngå problemer, så sørg for at du sender med dør-til-dør-levering.

Sørg for å bruke en sikker emballasje til produktet ditt – du har ansvaret for at produktet når trygt fram til lageret vårt.

Når du benytter din 30-dagers returrett, refunderer vi den totale kjøpsprisen. Dette inkluderer også leveringskostnader og avgifter for den opprinnelige leveringen fra lageret vårt til din adresse. Bemerk imidlertid at vi ikke dekker kostnadene for returforsendelsen fra din adresse til lageret vårt.

GARANTI

Vi gir 3 års garanti på alle produktene våre. Dette er en altomfattende garanti som dekker ethvert aspekt av produktene våre, fra integriteten til produktets struktur/form til den mekaniske og elektriske funksjonaliteten.

Hvis du vil benytte deg av garantien din, så følg instruksjonene på denne siden; GARANTI

INFORMASJONSKAPSLER

Denne nettstedet bruker informasjonskapsler som har som formål å innsamle informasjon ved besøk. Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lagret på enheten din og ikke av oss / dette nettstedet. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle besøket ditt og for å gi oss statistisk informasjon om våre besøkendes atferd på nettstedet vårt.

PERSONVERN & DATABESKYTTELSE

Når du foretar et kjøp på dette nettstedet, må vi registrere personopplysningene dine. Dette omfatter ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Ingen av disse opplysningene vil noensinne bli videregitt til en tredjepart, og de lagres av oss utelukkende med det formål å gjennomføre bestillingen din.

Her er vår detaljerte personvernregler

JURIDISKE SELSKAPSOPPLYSNINGER


Reklamasjon og retur:
LUMERI Norge
Kvernhusvegen 21
2743 Harestua

LUMERI Europe
C/O Raasdal Trading ApS
Energivej 3
4180, Sorø
Danmark
VAT / Org.nr. NO812366262
service@lumeri.no
Tel: 004571990141