OM LUMERI

I LUMERI elsker vi lys! Vi utvikler og produserer innovative LED-lysprodukter som gir bedre valuta for pengene enn noen andre varemerker på markedet i dag.

Lumeri about us page products banner Lumeri about us page products banner

PRODUKTENE VÅRE

LED-lysbransjen utvikler seg konstant. I LUMERI streber vi etter å følge den siste utviklingen og vil alltid ligge forrest i feltet. Vi vil kunne tilby de nyeste og mest avanserte lysproduktene til kundene våre!

Merke Utsalgssted

Merke Utsalgssted

Kjøp direkte - få gode tilbud!

3 års garanti

3 års garanti

3 års komplett garanti - på alle våre produkter!

30 dager returrett

30 dager returrett

Full tilfredshet eller pengene tilbake - det blir ikke enklere enn det!

LØFTENE VÅRE

Produktene våre er de beste. Vi vet det, men vi vet også at du ikke vet det. Så for å hjelpe kundene våre med å føle seg like trygge på produktene våre som vi selv er, tilbyr vi 3 års garanti og 30 dagers full returrett på hvert eneste produkt vi produserer. Hvis du ikke liker det, gir vi deg pengene tilbake. Men vi er ganske sikre på at du vil elske produktene våre!

HOPP OVER MELLOMLEDDET

Visste du at de fleste produktene du kjøper har vært solgt to ganger før? Fra fabrikken til distributøren, og fra distributøren til butikken, der du til slutt kjøper det for tredje gang. Vi hopper over mellomleddet og selger produktene våre direkte til deg!

Visste du at de fleste produktene du kjøper har vært solgt to ganger før? Vi hopper over mellomleddet og selger produktene våre direkte til deg!

Lager

Distributør

Importør

Fabrikk

LAGERPRIS

Importør

Fabrikk

VÅR PRIS

DISTRIBUSJONSKJEDEN

Vi streber etter å tilby førsteklasses produkter til en bedre valuta for pengene enn noe annet sted. Derfor har vi valgt å droppe den vanlige distribusjonskjeden som du sikkert kjenner til.

Vanligvis må en LED-lysprodusent selge produktene sine til en distributør. Distributøren selger deretter til en fysisk eller nettbasert forhandler, som til slutt selger produktet til deg – forbrukeren. Så når du kjøper produktet, har det allerede blitt kjøpt og solgt flere ganger, med mer og mer fortjenestemargin lagt til for hvert trinn. En fortjenestemargin som du som forbruker må betale for i siste ende.

Vi vil endre på dette, og derfor kan du ikke finne produktene våre i noen butikker. Du kan bare kjøpe produktene våre rett her på vårt eget offiselle nettsted. Når du kjøper et av produktene våre, kjøper du det direkte fra oss. Det er ingen tillagte kostnader til distribusjons- og forsyningskjeden.